Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Lakáshitel pedagógusoknak

Lakáshitel közalkalmazottaknak, pedagógusoknak

Ön pedagógus? Közalkalmazott? Óvónő? Tanár?

Lakáshitel felvételén gondolkodik? A legjobb helyen jár!

Ha Ön közalkalmazott (tanár, óvónő, pedagógus) és lakásvásárlási hitel felvételén gondolkodik, számos lehetőség áll rendelkezésére!

Felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező hitelügyintéző munkatársaink személyre szabott ajánlatot készítenek Önnek!

Fontos, hogy a megvásárolni kívánt ingatlanban legalább 50%-os tulajdoni hányadot szerezzen, mert ez feltétele a kamattámogatott lakáshitel konstrukciónak is.

Rendelkeznie kell legalább 3 hónapos munkaviszonnyal a jelenlegi munkahelyén, ugyanakkor, ha a kamattámogatást is szeretné igénybe venni, már legalább 6 hónap szükséges!

Ne legyen köztartozása! Ezt összevont NAV nemleges igazolással szükséges igazolni, amin szintén a kamattámogatás feltétele. Amennyiben ilyennel nem rendelkezik, még kaphat lakáshitelt, igaz, nem kamattámogatott konstrukciót!

Közalkalmazotti hitel igénylésekor a bankok kedvezőbben értékelik a rendszeres havi jövedelmet, ráadásul, mivel rendelkezik bankszámlára utalt fizetéssel, egyéb kedvezményekre is jogosult lehet.

Az alábbi kalkulátorral kiszámolhatja, közelítően milyen havi törlesztővel kalkulálhat! Fontos azonban, hogy a megjegyzés rovatba írja be az alábbiak valamelyikét:

Közalkalmazotti hitel, pedagógus hitel, vagy hitel tanároknak

Hitelkalkulátor
Mekkora hitelt akar felvenni?* (Ft)
Mennyi időre?* (év)
Rendelkezik igazolható jövedelemmel?*
Igen
Nem
Szerepel a BAR (KHR) listán?*
Aktív
Passzív
NemKapcsolódó linkek