Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Lakáshitel rendőröknek

Lakáshitel rendőröknek

Kedvező kamatozású lakáshitel rendőrök, rendőrségi dolgozók számára is elérhető! Sőt, akár kamattámogatott konstrukció felvétele is lehetséges!

Rendőrök, nyomozók,  rendőrségi alkalmazottak, illetve egyéb belügyi dolgozók számára is elérhetők kedvező kamatozású lakáscélú hitelek. Ez az ügyfélkör, szemben sok-sok minimálbért kereső vállalkozóval szemben, jellemzően állandó, igazolható, bankszámlára érkező jövedelemmel rendelkezik, ezért a kereskedelmi bankok számára is kisebb kockázattal kezelhető ügyfélkört jelent.

A hitelügyintézés feladata azonban a kevés szabadidő, szabadnap miatt sokszor nehézkes, hiszen Ön meg tudja oldani, hogy rendőri szolgálat mellett végigjárjon 10-12 bankot, tájékozódjon a lakáshitelek feltételeiről?

Ha nem, munkatársunk áll rendelkezésre, akár munkaidő után is, előzetes időpont egyeztetést követően.

Nemcsak normál, piaci kamatozású lakáshitel érhető el rendőröknek, hanem kamattámogatott konstrukció is.

Sőt. Lehetőség van kifejezetten közszolgálati dolgozók számára kialakított hitel felvételére is, amely a kedvező kamatkondíciók mellett a szükséges önerő biztosítására is megoldást kínál!

Ez utóbbi hiteltermék még jóváhagyásra vár, de addig is, kérje munkatársunk segítségét és ismerkedjen meg lehetőségeivel, vissza nem térítendő támogatások fajtájival.

Számoljon, kérje munkatársunk visszahívását, de kérjük, a megjegyzés rovatba írja be:

Lakáshitel rendőröknek

Hitelkalkulátor
Mekkora hitelt akar felvenni?* (Ft)
Mennyi időre?* (év)
Rendelkezik igazolható jövedelemmel?*
Igen
Nem
Szerepel a BAR (KHR) listán?*
Aktív
Passzív
Nem